JUNGLE PROOF!!
Dames en Heren,
Onder luidt tromgeroffel wil ik met jullie het zeer heugelijke feit delen dat ik vanaf officieël geslaagd ben voor een ‘backpackers outfit'!!!
Met de nodige hilariteit ben ik vandaag samen met Leonie op zoek geweest naar een ‘JUNGLE AFRITSBROEK' En ik kan jullie allen mededelen dat ik inmiddels een waar expert ben op het gebied van wat men ‘backpackers mode' noemt. Merken als ‘The north face, Fjällräven en Häglofs hebben vandaag de reveu gepasseerd voor de minimale prijs van op zijn minst €150 euro voor een broek.
OKE......HO....STOP....REWIND....
€150, 00 euro voor een broek.... moet kunnen!
€150, 00 euro voor een lelijke, poepgroene (óf de vaalbruine variant), vormloze, waar-je-totaal-geen-kont-in-hebt-broek...... HELL NO!!!
Dus nog maar even verder gezocht naar een iets schappelijker prijsje. Bij de Perrysport hadden ze een heel assortiment afritsbroeken (hoe bestaat het? Er ging een wereld voor me open!)
Dus met 20 afritsbroeken op de arm, jawel wederom met de schitterende kleuren vaalbruin, poepgroen of schijtgrijs heb ik dan uiteindelijk toch het pashokje getrotseerd. Met Leonie als zéér kritische sidekick op de stoel compleet voorzien van een fotocamera hebben we alle 20 broeken zeer nauwkeurig bestudeerd op vorm, kleur etc. Etc.
Maar het feit blijft dat er geen vorm lijkt te zitten in een afritsbroek en zoals de verkoopster mij vol overtuiging wist te brengen, nadat ik toch om een maatje strakker vroeg (hoezo ik pas prima in een maat 38?!?), moet het vóóral lekker ‘wijd' zitten. ‘want ja, in de jungle moet je lekker baggy dragen want anders gaat het trekken en schuren.'
NOU EN! Ik ben een vrouw en ik kies niet voor degelijk en functioneel....NEEHEEEE het moet mooi staan! Nou zeg ik je: is er in de hele wereld niet één kledingontwerper die een afritsbroek kan ontwerpen die náást multifunctionaliteit ook nog mooi is??
Goed, anyway...lang verhaal, maar ik heb er tóch een gekocht. Want ja, zoals de verkoppster zei ‘in de jungle KUN je niet zonder afritsbroek en voor je het weet wil je niets anders meer aan'. YEAH RIGHT!!
Na de vakantie zal ik jullie laten weten of ik voor de rest van mijn leven in afritsbroeken wil lopen of dat de broek op de brandstapel mag!
Verder ben ik vandaag ook geslaagd voor alle andere ingrediënten die mij in een ware globetrotter moeten veranderen....van diaree remmers tot plaskokers (!?!) alles is in THA POCKET...
Hoewel ik me inmiddels een klein beetje afvraag waarom ik nou ook alweer zo nodig de jungle wil trotseren ga ik ongetwijfeld een supermooie reis maken en er een fantastische ervaring aan over houden.
Ik ga proberen om jullie vanuit het buitenland op de hoogte te houden van mijn ervaringen!
Tata,
Dikke kus, Anouk
Als alle verhalen zo worden dan voel ik een bestseller aan komen, die kant kende ik nog niet van je, erg vermakelijk. Veel plezier en succes!